Egen laddbox till din elbil

Ja, det är många av oss nu som byter över till elbil och därför är behovet numera större av att ha en laddbox. Tanken i sig av att ha en laddbox hemma är ju väldigt lyxig och det behöver faktiskt inte vara så svårt. Ta hjälp av Elektriska Montagebyrån och låt dom installera laddbox hemma hos dig!

Den mest rekommenderade laddboxen av Elektriska Montagebyrån just nu, som installeras i villamiljö, heter Garo GLB laddbox med en fast 4-5 laddkabel. För att dessutom säkra utrustningen för laddning i framtiden så anser dem också att man ska välja en tre-fas version av laddboxen med möjlighet att ladda upp till hela 22kw. För företag eller bostadsrättsföreningar och andra semipublika plaster rekommenderar dem instället Aura från Charge Amps. Alla dessa laddboxar kan man läsa mer om via deras hemsida och det är även där du ska ta kontakt om du är intresserad av hjälp!

Skattereduktion för att installera laddboxen hemma

Installationen av laddboxen är ju den viktigaste delen, naturligtvis. Men det som också är viktigt att veta är att du vid installation av laddbox, det vill säga grön teknik, så kan du få skattereduktion för kostnaden för både arbete och material. Detta gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021 och fungerar på liknande sätt som rot och rut-avdrag gör, men är i själva verket en egen typ av skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från Elektriska Montagebyrån och dem begär i sin tur ut detta från Skatteverket i form av en utbetalning. Du kan läsa om allt detta är det kommer till att installera laddbox via Elektriska Montagebyråns hemsida, jag kan garantera att du kommer bli otroligt nöjd med hela installationen och servicen du får utav dem! Mer elbilar till folket helt enkelt!