Friluftskläder online

Köper du friluftskläder online? Jag gör det hela tiden, hur ska jag annars få tag på det jag vill ha? Visst jag kan åka ner till Engelssons och kolla i butiken även om det är 12 mil att åka dit, och det kan vara bra om jag behöver nya kängor eller skor för att vandra i. När jag handlar friluftskläder online så är det nog mest för att jag hittar något jag tycker är snyggt och som jag behöver men inte hittat någon annanstans att köpa. Ibland måste jag prova friluftskläderna, framförallt om det är byxor jag ska köpa så då kan det vara mer tveksamt att handla online.

Friluftskläder i butik

Att handla friluftskläder i butik gör jag gärna när det gäller sådant som jag kan ha under som vanligtvis inte syns så tydligt. Om det är ett bra pris i butik när jag ändå är där för att kolla runt så kan jag köpa på mig ett litet lager med till exempel underställ, strumpor och trosor i bambu. Men om jag hittar bra och billiga likvärdiga produkter online så kan jag lika gärna beställa dom där. Det beror på vart jag hittar kläderna först. Jag har ett favoritställe som jag brukar åka till för att kolla på underställ och tröjor framförallt och där dom har mycket av Craft som jag gillar som varumärke.

Snygga friluftskläder online

Att hitta snygga friluftskläder i butik som inte kostar skjortan men som ändå har väldigt bra kvalitet har jag inte lyckats med att hitta ännu. De butiker som finns tillgängliga som till exempel i Göteborg som jag ändå har ganska nära till, där är friluftskläderna svindyra! Du kan inte köpa knappt ett enda plagg för under tusen spänn. Men på Revolution Race finns det otroligt många snygga och moderna friluftsplagg så där handlar jag i princip alla ytterplagg.