Den perfekta presenten

Jag har länge gillat att pyssla och arbeta med händerna. Jag skulle beskriva mig själv som en ganska kreativ själ som älskar att skapa, tänka men framförallt att göra andra människor glada med det jag skapar. Jag älskar att ge personliga presenter och få se personens reaktion när dem väl öppnar paketet. Först så vet dem inte riktigt vad det är oftast utan behöver titta någon extra gång. Efter en stund förstår dem helt plötsligt och inser vilken bra match det är.

Jag är expert på att köpa både födelsedagspresenter och julklappar i god tid. Det spelar egentligen ingen roll vilken tid det är på året, jag har alltid mina nära och kära i tankarna och tänker ofta på vad som kan passa dem när jag är ute i butiker. Ett år köpte jag koppartråd för smyckestillverkning till min väninna. Jag fick precis den reaktionen jag brukar. Hon tittade först noga på vad som gömde sig i paketet, tittade leende men tveksamt upp på mig. Efter en stund läste hon lappen i botten och förstod då att detta var början på något som senare skulle bli hennes business.

Från hobby till business

Hon har nämligen också alltid gillat att pyssla och just den är koppartråden som man använder när man pärlar är en stor del av hennes intresse. Hon pärlar nämligen mycket och gillar att göra smycken. På lappen hade jag skrivit att detta var en koppartråd som hon skulle pärla för varje gång hon sålde ett smycke. Denna koppartråd för smyckestillverkning blev alltså början till hennes företag som hon idag driver och jobbar med på heltid. Aldrig har en present betytt så mycket och jag är så himla glad att det ändå var jag som blev en del av början på hennes företag och framtid.