Ha platonmatta installerad inför vintern

Under vintern kan vädret variera mellan strålande solsken och molnigt nog att sätta igång gatlamporna. Det samma gäller temperaturen, ena dagen kan det vara några plusgrader med sol och andra dagar kan det vara minus 10 och halvt snöstorm ute. Det är därför som alla, och det betyder alla borde få platonmatta installerad till vintern. En platonmatta används för att ventilera golv i hus och lägenhet. Detta görs genom att platonmattan skapar distans mellan själva golvet och den fuktiga grunden under. distansen mellan golv och grunden gör att saker som fukt, mögel och dålig lukt sätter sig i golvet och får fäste.

Om fukt, mögel eller dålig lukt får fäste måste en fuktspecialist komma och riva upp golvet. Detta är något som kan vara riktigt dyrt och det är också oväntade utgifter som förmodligen ingen vill ha när det är mindre än en månad kvar till julafton. Det är därför som man redan nu bör ha fått platonmatta installerad i hela hemmet. För er som inte har hunnit eller ens tänkt på detta behöver nog inte få panik. Det är aldrig garanterat att man drabbas av fukt, mögel och dålig lukt, det är dock stor chans att man gör det, ifall grunden som hemmet står på har problem med väta.

Med detta sagt ska ni som fortfarande tvekar på att skaffa ventilation till ert hem tänka på det här: Att sola solarium garanterar inte att man får hudcancer, men vågar ni ta den chansen? Om er svar är ett klart nej, då ska ni redan idag ringa till närmaste fuktexpert och be dem komma över för att titta på ventilationslösningar. Har ni tur kan de undersöka, påbörja installationen och ha den avslutad innan julafton. Viktig är dock att ni skyndar er och bokar ett besök redan idag. Klockan tickar, snart är det försent så ring, ring och åter ring.