Mobiler och integrationer

Det är populärt att skaffa en färsk mobiltelefon så fort det dyker upp en ny modell på marknaden. Idag är priserna lite svindlande och du kan få betala ett pris som mer påminner om en ny dator än priset för en mobiltelefon. Men, visst är dagens mobiltelefoner mycket mer avancerade också. Det är lite av en dator i miniatyr där du kan utföra mycket genom olika programvaror. Apple är en av de dyrare märkena om du ska skaffa en mobiltelefon.

Till min jobbtelefon vill jag koppla vårt affärssystem. Har idag microsoft dynamics på kontoret och skulle vilja koppla in det för att få upp samma information i min mobiltelefon. Undra om det är möjligt att göra en integrering mot min mobiltelefon? Det finns programvaror och integrationsmotorer som förenklar processer genom att integrera flera delsystem. En produkt jag hört talas om är https://blueintegrator.com/, jag har inte själv testat produkten men när jag läser om deras lösningar låter det som ett smidigt system. Ser att de även har olika varianter och jag tror det är möjligt att testa på systemet under en kortare period för att utvärdera om det passar just din verksamhet. Vill du veta mer eller ta kontakt med dem tycker jag du ska gå in på hemsidan https://blueintegrator.com/.

Jag förundras över hur mycket elektronikskräp man har hemma vid en inventering. Gick igenom källarförrådet och hittade en ICA-kasse med gamla mobiler, laddare, strömkablar, ljudkablar, bandspelare, VHS-spelare, datordelar, routrar, ficklampor, batterier etc. Det är nyttigt att ta sig en genomkörare av förrådet med jämna mellanrum så man kan banta ned lagret med onödiga elprylar. Elektroniken jag hittade går till återvinningen i kommunen, ett par saker går även att fortfarande att använda. Prylarna som fungerar kommer jag skänka till något som heter återbruket, tror att de skänker sakerna till second-hand butiker i kommunen.