Swisha fram!

Woho, har precis sålt min bil för att få in mer vardagsmotion i mitt liv. Känns väldigt fräscht och hållbart, skönt att vara lite miljömedveten. Så nu ska jag få tag i någon sida som säljer elcyklar för dam, känner att jag vill ha något riktigt snyggt och som sticker ut. Inte någon vanlig färg som svart eller vitt utan kanske något turkost eller liknande. Jag hittade en bra hemsida med elcyklar för dam, läs mer här om den!

Fördel med att cykla till jobbet

Det finns ju hur många fördelar som helst med att cykla till jobbet, men glömmer det för man är så himla bekväm med att tex ta bilen eller ta buss eller spårvagn. Om man väljer att cykla till jobbet på en elcykel för dam så får man frisk luft, regelbunden motion men det bidrar även till mer positiva effekter för ens hälsa och det är bättre inlärningsförmåga på grund av det härliga motionen. Man minskar ju även sina utsläpp, man behöver inte bry sig om parkeringsavgifter eller biljettavgifter och ingen tråkig tidtabell att anpassa sig till. Man får ju även en go endorfinkick efter en liten tur till jobbet. Sen ska vi inte ens börja prata om de otroliga drivmedelspriserna just nu, även dom slipper jag. Så även om elcykeln för dam är dyr i första hand så slipper jag ju betala för drivmedlet för den. Kanske endast lite underhåll då och då.

Smidigare väg

Och jag har även kollat ut cykelvägar för mig från hemmet till jobbet, då det är den vägen jag kommer cykla allra mest. Kanske även en kortare cykeltur till gymmet, men det är såpass nära hemmet så till den lokalen kanske jag till å med går. Men just cykelvägen till jobbet är så galet smidigt, jämfört med den karusellvägen som är med bilen till jobbet. Visste inte det sen innan att det skulle var bättre väg. Känns ju toppen!