Fönsterputs får mig att må bra

Att ha ett rent hem är för mig väldigt viktigt, jag har nästan lite OCD när det kommer till renlighet. Ser jag en papperslapp slängd utanför papperskorgen tar jag upp den direkt, och misstänker jag att pappersbiten har ramlat ut ur påsen under diskbänken, tar jag en våtservett och tvättar av golvet där pappersbiten låg. Många skulle nog säga att jag är för renlig, och det kanske stämmer men vad gör det dem? Om jag vill att mina fönster ska få ett extra lager fönsterputs så är det min ensak och inte deras. Tänk om jag skulle ifrågasätta någon likadant för att de föredrar xenonlampor framför LED lampor på sin bil? Jag gillar renlighet och någon annan gillar xenonlampor, det har andra inget att göra med eller bör ifrågasätta.

Men nog pratat om vad andra tycker om en, det viktigaste är ju trots allt vad man tycker om sig själv, och jag mår ärligen bra av ett extra lager fönsterputs.

Brukar beställa fönsterputsning de månader jag inte är hemma, då jag är god vän med ägaren till företaget så har de nyckel hem till mig. Jag har en så länge bara beställt fönsterputsning då jag känner att det är bättre om jag städar resten av hemmet själv. Då vet jag att ingen vrå missas eller hoppas över.