Supportsystem

Något jag värderar högt när det gäller affärssystem, e-handel, fakturafrågor och så vidare så är det att få hjälp fort. Om jag behöver support kring detta så vill jag ha det direkt, antingen kunna ringa support eller snabb och effektiv mejl korrespondent med företaget jag anlitat för att hjälpa mig med detta kring mitt företag. Och där vill jag höja Unikum pyramid support, wow vilken service och trevlig personal. Det är ju också såklart väldigt viktigt. Sen har även unikum, bortsett från support pyramid affärssystem, en youtube sida där man också kan få tips kring deras pyramid affärssystem.

Skräckexempel

Det finns ju verkligen skräckexempel på andra företag som man sällan har fått bra service ifrån trots att man varit en trogen kund länge och pratat gott om dom. Men dålig support får mig att vända i dörren direkt, då kan jag till och med skriva ett dåligt omdöme om just detta företag för det är ju så man fortsätter ett gott förhållande till sin kund. Att man fick bra support när man väl behövde det. Och det har jag verkligen fått när jag använt mig av support pyramid affärssystem, och just därför har jag och mitt företag stannat kvar hos dom. Det är ju bästa betyget man kan få, en kund som stannar kvar. Det är ju gratis marknadsföring på ett sätt, en nöjd kund som bara går runt och sprider bra ord om ens företag. Det är ju underbart när det väl händer, jag vet att någon gång har jag själv hört från en person på stan prata om mitt företag på håll. Det var liksom “det är så himla trevligt personal där och man känner sig verkligen sedd”, och det är ju exakt så det ska vara. Om man ha ett företag som erbjuder en tjänst får man ju räkna med att man även ska ha ett gott kundbemötande och tålamod att hjälpa kunder i behov av service.